Cele mai populare aplicatii Android utilizate anul acesta

0
501

Probabil ca exista o aplicatie pentru orice lucru care ne-ar face viata mai usoara sau, daca nu a fost creata inca, cineva lucreaza cu siguranta chiar acum pentru a o lansa. Mai jos am pregatit o lista cu cele mai populare aplicatii din acest an, atat pentru Android, cat si pentru iOS:

Cele mai populare aplicatii android

Android este un sistem de operare mobil dezvoltat de Google pentru dispozitive cu ecran tactil (telefoane mobile si tablete). Designul sau le permite utilizatorilor sa utilizeze intuitiv telefoanele, iar aplicatiile instalate ii ajuta sa profite la maximum de dispozitivele Android. Iata recomandarile noastre pentru cele mai populare aplicatii Android din acest an:

  • WhatsApp

Aplicatia va permite sa trimiteti mesaje text si apeluri vocale, precum si apeluri video, imagini si alt continut multimedia, documente si locatia utilizatorului. In Whatsapp puteti comunica cu alte persoane in mod individual sau in grupuri de utilizatori. Atunci cand utilizezi extrem telefonul, vei avea cu siguranta nevoie des sa schimbi displayul dar vestea buna este ca ai aici un display Samsung potrivit ori de cate ori ai nevoie.

  • Messenger

Aceasta este o aplicatie de mesagerie dezvoltata initial ca un chat pentru Facebook. Utilizatorii pot trimite mesaje si pot face schimb de fotografii, videoclipuri, emoticoane sau fisiere pdf. Aplicatia accepta, de asemenea, apeluri vocale si video.

  • Salt elicoidal

Este un joc simplu, dar care creeaza rapid dependenta in randul utilizatorilor. Jucatorul incearca sa urce o minge printr-o spirala cu pereti care se misca continuu.

  • Loveste prietenul

Aceasta este o aplicatie care le permite jucatorilor sa bata o papusa de jucarie, considerata un joc anti-stres.

  • Facebook

Aplicatia este dezvoltata pentru a utiliza reteaua sociala Facebook pe telefonul mobil. Facebook Apps integreaza Facebook News Feed, notificari, jocuri online, posibilitatea de a cauta persoane si de a va edita profilul si grupurile din care faceti parte.

  • Facebook Lite

Facebook Lite este o aplicatie Android conceputa pentru conexiunile la internet de viteza redusa si pentru telefoanele cu procesoare mai vechi.

  • Tik Tok

Aceasta este fosta aplicatie Musical.ly, rebranduita pentru a incuraja utilizatorii sa creeze si sa partajeze videoclipuri muzicale care pot dura pana la 60 de secunde. Aplicatia le permite utilizatorilor sa creeze videoclipuri in care danseaza sau canta.

  • Love Balls

Love Balls este un joc de familie care implica trasarea unei linii pe ecran pentru a ajuta doua bile sa se intalneasca in cele din urma.

  • Instagram

Instagram este cea mai indragita retea de socializare de catre tinerii din intreaga lume si este bine cunoscuta pentru filtrele care pot fi folosite inainte de a posta fotografii si videoclipuri. Utilizarea retelei presupune crearea unui cont de pe care se pot posta informatii.

  • Telegrama

Telegram se numara printre cele mai utilizate aplicatii. Este o aplicatie de mesagerie instantanee gratuita, multiplatforma si bazata pe cloud, care ofera apeluri video criptate.

Telegram a fost lansata de fratii Nikolay si Pavel Durov in 2013. Aceasta aplicatie se concentreaza in principal pe viteza si pe confidentialitatea utilizatorului. Veti gasi multe caracteristici impresionante care fac Telegram Messenger diferit de alte aplicatii de mesagerie. De exemplu, cu aceasta aplicatie veti putea sa coordonati grupuri de pana la 200.000 de membri, sa trimiteti documente indiferent de tipul lor si sa distrugeti mesaje cu un cronometru sau chiar sa va creati propriile instrumente pe API-ul lor.

NICIUN COMENTARIU