Cele mai bune aplicatii pentru Android

0
287
Cele mai bune aplicatii pentru Android

Este o frumusete sa impartasesti oricand momentele tale din zi cu prietenii tai, chat gratuit in loc sa trimiti mesaje text (achitand evident doar costurile de conectare). Atunci cand din cauza utilizarii intensive intampini probleme cu ecranul de la telefon, iti recomandam sa intrii pe inlocuire display Xiaomi.

Ce aplicatii Android sa instalati?

Care sunt cele mai bune aplicatii Android de instalat? In prezent cele mai solicitate aplicatii Android sunt mai presus de toate cele legate de retelele sociale: Facebook, Twitter si Google+. Skype pentru Android este cu siguranta foarte util, software-ul lider de necontestat in sectorul voip multi-platforma reusind sa se integreze perfect in telefonul mobil si va permite sa economisiti multi bani mai ales la apelurile catre liniile fixe mai ales daca sunt straine.

Apelurile Skype, pe de alta parte, sunt complet gratuite, inclusiv apeluri video si, desigur, chat. De mare faima este si aplicatia WhatsApp, care consta intr-un fel de chat care este integrat in telefonul mobil precum clasicul SMS, dar cu diferenta ca poti sa comunici gratuit, sa trimiti fotografii si sa-ti partajezi pozitia pe harta.

Nu lipsesc aplicatiile dedicate celor mai mari servicii din retea precum Aplicatia Ebay care va permite sa va urmariti licitatiile pe mobil in orice moment al zilei, aplicatiile Google precum Gmail si Google Talk si Youtube sunt o necesitate pentru Utilizatorii Android. , de fapt, datorita sincronizarii agendei cu Gmail, este posibil sa va pastrati contactele online si sa nu riscati sa le pierdeti, de exemplu dupa ce ati suferit un furt sau o defectiune a telefonului mobil, Google Talk este un serviciu de mesagerie excelent, iar Youtube cu siguranta nu are nevoie de prezentari.

Foarte interesanta este aplicatia Firefox, popularul browser open source functioneaza foarte bine si pe smartphone-ul Android si reprezinta o alternativa valabila la browserul Android. Versiunea Winamp pentru Android este un excelent player alternativ la cel de sistem, utilizatorii cei mai fideli software-ului istoric se vor putea bucura cu siguranta de aceasta fantastica aplicatie.

Cititorii vor aprecia foarte mult aplicatia Acrobat Reader esentiala pentru citirea cartilor electronice in format PDF, dar si Polaris Office care va permite sa cititi si sa editati cele mai populare tipuri de documente.

Nu lipsesc aplicatiile de partajare a fisierelor precum DroidG2, un client pentru reteaua gnutella care va permite sa descarcati muzica preferata sau chiar filme din reteaua p2p, aTorrent este in schimb un client Bit Torrent functional pentru Android.

Pentru utilizatorii mai avansati recomandam aplicatia SwiFTP, un server FTP care va va permite sa transferati si gestionati fisiere prin client FTP folosind conexiunea Wifi a telefonului dvs. mobil, iar pentru cei care solicita mai mult aplicatia SSHDroid care consta dintr-un server SSH, util pentru transferul de date cu protocolul criptat.

Pentru cei care raman des in intuneric exista aplicatia Torch, care transforma telefonul mobil intr-o lanterna!

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai bune aplicatii Android disponibile, dar exista unele pentru toata lumea, cum ar fi clientul VNC, pentru a va opera de la distanta computerul de pe un telefon mobil, cum ar fi androidVNC, sau curiosul software Smart Measure capabil sa masoare distante folosind camera smartphone-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here