Cele mai bune aplicatii mobile pentru viitoarele mame

0
388
Cele mai bune aplicatii mobile pentru viitoarele mame

Chiar daca la inceput crezi ca noua luni de sarcina sunt o perioada lunga de timp, ele chiar zboara, iar cand iti dai seama de asta, esti pe cale sa fii mama. Prin urmare, o modalitate buna de a trai procesul zi de zi si de a te bucura la maxim poate fi sa o faci printr-o aplicatie precum Sarcina +.

Cu acesta poti urmari controalele medicale, loviturile copilului, consulti indoielile, vezi exercitiile si dieta pentru aceasta etapa sau faci o lista de lucruri de care vei avea nevoie pentru copilul tau. Este gratuit si disponibil pe Android si IOS. Daca ai nevoie de un cablu de date telefon, acceseaza linkul.

Calculeaza cand vei naste

Sarcina mea si copilul meu zi de zi este o cerere oferita de Babycenter foarte asemanatoare cu cea anterioara. Pur si simplu introduci data estimata pentru a oferi toate informatiile necesare despre sarcina ta.

Poti include, de asemenea, fotografii, ultrasunete, revizuirea ghidul de nutritie si chiar sa inveti sa practice yoga pentru femeile gravide.

Aceasta aplicatie ofera, de asemenea, sfaturi pentru a avea grija de copilul tau pana la varsta de un an, cu videoclipuri explicative despre alaptare, schimbarea scutecelor si multe altele. Descarcarea sa este gratuita si este disponibila atat pentru iPhone, cat si pentru iPad si Android.

Ce nume ii dam?

Fara indoiala, este una dintre primele intrebari pe care si le pun viitorii parinti. Pana de curand, ai cautat pe Internet, acum ai aplicatii cu liste de nume care le indica chiar si pe cele mai populare.

Acesta este cazul unui nume de copil intre cei doi, o aplicatie care are mai mult de 30.000 de nume de baiat si fata, impartite in dupa origine, cu explicarea semnificatiilor si clasamentului popularitatii lor. In plus, permite sa sincronizezi aplicatia mamei si a tatalui, astfel incat fiecare sa marcheze numele care le plac si apoi se creeaza o lista a celor in care au coincis, mult mai usor atunci cand alegi cea care va fi pusa copilului.

Pot manca totul?

O alta indoiala existentiala a femeilor insarcinate. Daca vrei sa stii ce alimente ii aduc cel mai mult beneficii bebelusului tau, descarca aplicatia Ghid pentru alimentele pentru sarcina.

Aplicatia iti va permite sa faci liste de cumparaturi, sa cunosti alimentele care nu sunt sfatuite sa le iei in timpul sarcinii si cel mai bun dintre toate este ca nu necesita o conexiune la internet pentru a face acest lucru. Este gratuit si compatibil cu Android si IOS.

Bucura-te dn plin de sarcina

Este foarte important sa traiesti aceasta etapa a vietii tale in plinatate si sa te bucuri de toate momentele pe care le vei trai. Este adevarat ca schimbarile fizice si hormonale pot provoca stres si oboseala, dar pentru asta exista si o aplicatie care te va ajuta sa te relaxezi.

Acesta este iD-Stress, este disponibil in limba engleza pentru iPhone si Android (ambele gratuite). Cu ea poti relaxa tensiunile si gasi o solutie si sprijin pentru probleme la fel de tipice sarcinii ca insomnia sau greata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here