Cum sa iti organizezi si sa filmezi gratis concursurile online „like a pro”

2
902

Cum filmezi concursurile online si cum extragi castigatorii – in cel mai simplu mod

Nu de putine ori am vazut, pe diverse pagini,  concursuri unde castigatorul era extras cu random.org, iar pentru veridicitate, aceasta extragere era filmata cu un telefon. Cred ca nu are rost sa mai mentionez cat de ” cheap ” era impresia pe care am avut-o, atunci cand am intalnit astfel de cazuri. Ca sa nu mai spun ca, de cele mai multe ori, erau pagini ale unor branduri cu pretentie in online, si care investesc sume consistente in promovare.

Azi vreau sa va propun un mic tutorial, care, sunt convins, va va usura munca si va face ca orice concurs online pe care il organizati sa arate profi si foarte credibil – de fapt, nu doar sa arate, ci si sa fie!

De ce aveti nevoie?

Pentru organizarea concursului, daca acesta este de tip like&share, aveti nevoie de Woobox.
Este o aplicatie pe care va puteti loga cu contul de Facebook, trebuie doar sa ii acordati drepturile necesare si cu asta-basta.

pickawinner_posts

Pentru filmarea extragerii, va recomand o aplicatie desktop, care se numeste Icecream Screen Recorder si care poate fi descarcata de aici .
Aplicatia are o versiune free, care va permite sa capturati desktopul ( si implicit orice actiune pe care o faceti ) pentru zece minute – timp suficient cat sa va inregistrati concursul.

cum filmezi concursurile online

Dupa ce descarcati aplicatia, o instalati local, porniti Icecream Screen Recoreder, selectati „Capture Video”, dati start recording si incepeti extragerea. Aveti optiunea sa capturati o zona predefinita sau tot desktopul. De asemenea, softul are si combinatii de taste pentru a porni sau opri inregistrarea.

La finalul extragerii, va trebui sa opriti inregistrarea, sa o salvati in computer si apoi sa o incarcati pe pagina voastra de FB.

Sper ca v-a fost util articolul si astept reactii de la voi!

Succes in organizarea concursurilor!

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here