Cum să îți organizezi și să filmezi gratis concursurile online „like a pro”

2
6453

Cum filmezi concursurile online și cum extragi câștigătorii – în cel mai simplu mod

Nu de puține ori am văzut, pe diverse pagini, concursuri unde câștigătorul era extras cu random.org, iar pentru veridicitate, această extragere era filmată cu un telefon. Cred că nu are rost să mai menționez cât de ” cheap ” era impresia pe care am avut-o, atunci când am întâlnit astfel de cazuri. Ca să nu mai spun că, de cele mai multe ori, erau pagini ale unor branduri cu pretenție în online, și care investesc sume consistente în promovare.

Azi vreau să vă propun un mic tutorial, care, sunt convins, vă va ușura munca și va face ca orice concurs online pe care îl organizați să arate profi și foarte credibil – de fapt, nu doar să arate, ci și să fie!

De ce aveți nevoie?

Pentru organizarea concursului, dacă acesta este de tip like&share, aveți nevoie de Woobox.

Este o aplicație pe care vă puteți loga cu contul de Facebook, trebuie doar să îi acordați drepturile necesare și cu asta-basta.

pickawinner_posts

Pentru filmarea extragerii, vă recomand o aplicație desktop, care se numește Icecream Screen Recorder și care poate fi descărcată de aici .


Aplicația are o versiune free, care va permite să capturați desktopul ( și implicit orice acțiune pe care o faceți ) pentru zece minute – timp suficient cât să vă înregistrați concursul.

cum filmezi concursurile online

După ce descărcați aplicația, o instalați local, porniți Icecream Screen Recoreder, selectați „Capture Video”, dați start recording și începeți extragerea. Aveți opțiunea sa capturați o zonă predefinită sau tot desktopul. De asemenea, softul are și combinații de taste pentru a porni sau opri înregistrarea.

La finalul extragerii, va trebui să opriți înregistrarea, să o salvați în computer și apoi să o încărcați pe pagina voastră de FB.

Sper că v-a fost util articolul și aștept reacții de la voi!

Succes în organizarea concursurilor!

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here