Cum sa-ti surprinzi iubita?

0
545
Cum sa-ti surprinzi iubita

Poate fi usor pentru un cuplu sa se lase prins de viata lor de zi cu zi incat sa uite sa-si spuna „te iubesc” unul altuia. Daca simti ca acesta nu a fost punctul tau forte in ultima vreme, incearca sa pregatesti un cadou iubita.

Exista modalitati vechi bune, dar poate ar trebui sa alegi ceva mai specific relatiei tale. Majoritatea femeilor le place sa primeasca flori si bomboane de ciocolata, dar nu sunt chiar cadouri personale. Adauga ceva iubitei tale care i-ar placea sa-i arati ce simti pentru ea. S-ar putea chiar sa te opresti pentru o clipa si sa o tragi deoparte pentru a-i spune ca o iubesti.

Scrie-i o scrisoare de dragoste

In timp ce e-mailurile si mesajele sunt foarte convenabile, scrisorile de dragoste scrise de mana sunt mult mai sentimentale. Iti va permite sa exprimi un sentiment de dragoste nesfarsita si sa-i arati ca te-ai gandit mult la asta.

Daca nu te simti confortabil sa-i spui aceste lucruri cu voce tare, prietena ta va aprecia foarte mult daca i le scrii. Daca porti un anumit parfum, ai putea sa pui cateva pe scrisoare inainte de a i-o trimite.

Spune-i ca vrei sa o ajuti sa se relaxeze.

Planifica o zi intreaga in care doar sa o mangai si sa o rasfeti. Gateste-i o masa, ocupa-te de treburile casnice si fa-i un masaj sau o baie cu spuma. O poti face in weekend sau chiar in timpul saptamanii. Sa-i dedici o zi din saptamana ar putea fi si mai frumos daca stii ca a fost stresata de la serviciu in ultima vreme. Cu siguranta va aprecia un masaj dupa o zi lunga de munca.

Dedica-i o melodie la radio

Nu toata lumea apreciaza acest tip de surpriza, dar exista mai multe moduri de a le atrage atentia. Daca ii place sa fie in centrul atentiei la evenimente importante sau daca vrea sa organizeze o petrecere mare de aniversare in fiecare an, probabil ca ii va placea sa-si auda numele la radio. Pe de alta parte, daca nu-i place sa-si auda numele in locuri publice , probabil ca nu va aprecia gestul .

Majoritatea posturilor de radio comerciale nu redau melodii la cerere, dar poti oricand sa incerci. De asemenea, poti incerca sa apelezi posturi de radio locale. Este mai probabil sa obtii un raspuns pozitiv.

Alege cliseele

O cutie de bomboane de ciocolata, animale de plus, bijuterii, trandafiri sau un buchet din florile ei preferate sunt cadouri romantice clasice. Cu toate acestea, nu ar trebui sa cumperi nimic la intamplare, sa alegi ceva care ii va placea.

De exemplu, da-i flori numai daca ai observat ca ii plac florile. De asemenea, ar trebui sa te intrebi daca i-ai daruit des flori, pentru ca nu vei obtine acelasi efect daca ii oferi 3 buchete de flori pe saptamana.

Un mic cadou indragostiti ar putea sa nu fie suficient pentru a vindeca o relatie ranita. Daca ai nevoie de o mare surpriza, incearca sa-i oferi unul dintre aceste cadouri cu o intalnire sau o iesire speciala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here