Cele mai bune jocuri de carti ca Solitaire pentru telefon

0
421
Cele mai bune jocuri de carti ca Solitaire pentru telefon

Va amintiti vechiul joc de carti Solitaire de pe unele dintre versiunile mai vechi de Windows? A fost un joc distractiv si rapid de jucat daca ati nevoie sa ardeti cateva minute sau timp sau sa faceti ca ziua sa treaca putin mai repede in timp ce lucrati.

Il puteti obtine in continuare pe Windows, dar acum, multi dintre noi folosim smartphone-uri si tablete. Un joc rapid, cum ar fi Solitaire, nu este instalat in mod implicit pe telefon sau tableta, asa ca va trebui sa accesati Google Play Store si sa descarcati singuri cea mai buna aplicatie Solitaire pentru Android.

Cu toate acestea, jocurile solitare vin acum in toate optiunile diferite. Unele au o grafica imbunatatita, altele au caracteristici suplimentare, unele sunt mai rapide, etc. Acestea fiind spuse, poate fi dificil sa alegeti doar unul.

1) Solitairica

Doriti sa adaugati o aventura si finalizarea misiunii la distractia in Solitaire? Va recomandam sa utilizati Solitairica. In Solitairica, va luptati cu marele imparat, recuperand toate inimile pe care le-a furat.

Cu ghidul marelui Kismet, el va va invata puterile solitaire si va folosi patru dintre marile energii – atac, aparare, agilitate si vointa – pentru a lupta impotriva marelui imparat.

2) Solitaire: Frozen Dream Forest

Solitaire: Frozen Dream Forest este destul de aproape de jocul original, adaugand o serie de elemente grafice suplimentare. Scopul jocului este salvarea animalelor din padurea viselor inghetate si obtinerea soarelui inapoi.

Exista o multime de provocari in acest joc care va vor tine ocupat cateva ore, daca aveti timp liber! Singura problema este ca acest joc este plin de reclame, ceea ce poate ingreuna jocul. Dar, daca reusiti sa treceti de asta, este intr-adevar un joc distractiv care va poate tine ocupat ore in sir.

3) Spider Solitaire

Spider Solitaire revine cu adevarat la radacinile jocului. Jucati solitaire traditional pe o tabla verde; In fundam va asteapta o grafina 3D interesanta.

Exista cateva alte elemente unice, care nu modifica jocul dar care il fac mult mai atractiv. Jocul este complet gratuit, dar exista reclame care asigura profitul producatorului.

4) hidden Solitaire

Acest Solitaire Hidden ofera ofarte multa distractie. Nu exista moduri de poveste sau moduri de aventura, asa cum ati putea gasi in Solitairica sau Hearwild Solitaire, dar exista inca niveluri unice. Exista

70 de niveluri intregi pe care trebuie sa le parcurgeti si devin mai dificile cu cat ajungeti mai departe. Jocul este cu adevarat interesant, deoarece pe langa aceasta intorsatura unica, exista o multime de stiluri de carti si lucrari de arta frumoase pe tot parcursul jocului. Jocul este complet gratuit, dar isi castiga banii prin reclame.

Asta inseamna ca, daca doriti cea mai buna aplicatie solitaire pentru jocul fara publicitate Android, va trebui sa platiti achizitia in aplicatie de 2 USD pentru a le elimina si pentru a avea o experienta mai curata.

Daca in timp ce va jucati aveti probleme cu autonomia, va recomandam sa cautati o baterie noua pentru modelul de telefon utilizat, cum ar fi de exemplu acumulator telefon Huawei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here