Sfaturi pentru o seara reusita de gaming

0
470
Sfaturi pentru o seara reusita de gaming

Serile de gaming au devenit in scurt timp un eveniment social indragit de majoritatea iubitorilor de jocuri video. In decursul acestor sesiuni de gaming, jucatorii formeaza echipe si concureaza impotriva adversarilor din alte tari. In mod evident, cea mai buna echipa castiga.

Totusi, alti jucatori prefera sa concureze unul impotriva celuilalt, iar cel care se situeaza in varful clasamentului castiga seara de gaming. Pentru a realiza un event social reusit, vei avea nevoie de o consola Ps4 sau Ps5, precum si de jocuri video multiplayer sau singleplayer.

Daca vrei sa fi in centrul atentiei pe intreaga durata a evenimentului, cu siguranta vei avea nevoie si de un scaun gaming cu sistem iluminare LED uri  RGB si functie sezlong. In cazul in care doresti sa organizezi un astfel de eveniment social chiar la tine acasa, in acest articol iti vom prezenta unele dintre cele mai interesante idei.

  1. Mediu confortabil

Majoritate gamerilor trebuie sa se bucure de confort, in special in timpul serilor prelungite de gaming. Daca doresti sa te joci toata noaptea impreuna cu prietenii tai, investeste in obiecte de mobilier confortabile si ergonomice.

Serile de gaming se desfasoara doar in mediul virtual, asadar nu va fi nevoie sa iti inviti toti prietenii la tine acasa. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa deschizi un Zoom call sau sa discuti cu ceilalti playeri pe Discord si sa va distrati toata seara.

Pentru a nu fi intrerupt de durerile de spate, investeste intr-un scaun confectionat din materiale de inalta calitate. In acest caz, scaunele pentru gaming sunt cea mai buna investitie.

Acestea sunt confectionate din spuma rezistenta si piele ecologica, atat in partea de sezut, cat si in cea a spatarului si a cotierelor. Totodata, sistemul de iluminare LED va atrage atentia tuturor jucatorilor si pasionatilor de industria de gaming.

  1. Alege cele mai interesante jocuri

In prezent, mai multe persone aleg jocurile cu cel mai bun ranking de pe piata, indiferent daca acestea sunt vintage sau nou aparute. Astfel, poti sa te joci Sonic (in cazul in care esti fan al jocurilor retro) sau chiar Overwatch.

Totusi, daca vrei sa ai o echipa puternica, intreaba-ti mai intai coechipierii cu privire la jocurile preferaate si sa realizezi un poll cu sugestile acestora. In acest mod seara de gaming va decurge perfect, iar toti participantii se pot distra.

  1. Live stream

Daca esti un jucator profesionist poti sa te joci in timp real pe o platforma de streaming. Poti alege Youtube sau chiar Twitch. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pornesti camera web si sa incepi sesiunea de gaming cu prietenii tai. In acest mod vei atrage atentia celorlalti jucatori si, cel mai probabil, iti vei completa echipa.

In cazul streamingului decorul din camera ta este cel mai important. Asadar, un scaun cu lumini LED va fi extrem de potrivit pentru o astfel de activitate. Datorita telecomenzii poti schimba culoarea luminilor in functie de preferinte sau starea ta de spirit. De altfel, scaunul are un spatar de dimensiuni considerabile, fapt pentru care nu va mai trebui sa adaugi si alte elemente de decor.

De ce sa iti cumperi un scaun special pentru gaming?

Scaunele de joc permit sesiuni de stat la calculator lungi, cu functii confortabile care sustin coloana vertebrala.

Pentru cele mai bune rezultate, urmati pasii descrisi in ghidul de utilizare al scaunului  de gaming. Incepeti prin ajustarea inaltimii scaunului, astfel incat picioarele sa se aseze pe podea. Apoi reglati pernele. Glisati perna lombara in partea mica a spatelui. Reglati tetiera pentru a va lega gatul. Apoi, inclina-ti corpul in spatar.

Folosirea scaunului pentru a sustine o postura sanatoasa scuteste muschii de suprasolicitare.

Aceasta aliniaza picioarele, soldurile, spatele si partea superioara a corpului intr-o pozitie optima pentru munca verticala de birou. De asemenea, absoarbe greutatea corpului, tinandu-l impotriva gravitatiei. Ca urmare, coloana vertebrala si muschii sunt scutiti de nevoia de a fi utilizati excesiv.

Multi oameni de stiinta sugereaza ca nu exista o pozitie asezata „perfecta”. In schimb, corpul trebuie sa se miste, asumand rareori posturi statice . De exemplu, dupa o ora de stat in aceeasi pozitie coloana are de suferit. Utilizarea scaunelor de gaming favorizeaza flexibilitatea.

Acest lucru arata cum stimularea coloanei vertebrale ajuta la atenuarea riscurilor obiceiurilor sedentare. Pe un scaun de joc, utilizatorii pot modifica cu usurinta pozitia pentru a se misca cu bratele, spatele, abdomenul sau muschii picioarelor.

Miscarile mici mentin muschii activi – fara tensiune. Aceasta stimuleaza circulatia, intareste muschii si mentine mintea angajata.

Scaunele de joc promoveaza miscarea in timp ce stau in cateva moduri. In primul rand, utilizatorii pot inclina spatarul cu cateva grade inapoi sau inainte din cand in cand. In al doilea rand, pot regla pernele lombare sau pentru gat in ​​timp ce se aseaza sau se apleaca inainte in scaun.

O a treia optiune este de a regla cotierele, care invioreaza bratele si umerii. Pe scaunele de gaming de calitate, utilizatorii pot inclina si bloca scaunul la unghiuri diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here