De ce ai nevoie de un scaun de gaming daca vrei sa te joci confortabil?

0
410
De ce ai nevoie de un scaun de gaming daca vrei sa te joci confortabil?

Amintiti-va ca, indiferent de tipul de gamer care sunteti sau care este textura corpului dvs., scaunul pe care il alegeti ar trebui sa aiba intotdeauna un suport lombar adecvat.

Scaun cu design pentru a elibera presiunea de la picioare

Paradoxal, statul pe scaun provoaca presiune asupra picioarelor, care dupa multe ore poate fi contraproductiva. Prin urmare, atunci cand alegeti un scaun gamer, trebuie sa luati in considerare designul scaunului. Ar trebui sa fie capabil sa elibereze presiunea de pe picioarele jucatorilor si sa ajute la imbunatatirea circulatiei sangelui.

Un scaun obisnuit nu ia in considerare acest aspect, deci genereaza puncte de presiune si restrictioneaza circulatia sangelui. Acest lucru poate duce la probleme, cum ar fi dureri de picioare, dureri lombare, etc.

Un design care ia in considerare acest lucru poate ajuta la eliminarea acestor probleme si, astfel, poate extinde o experienta confortabila de sedere pentru o lunga perioada de timp. Pe Internet exista multe exemple din care sa alegi.

Tetiere si cotiere reglabile

O tetiera si o cotiera reglabile sunt, de fapt, caracteristici care trebuie luate in considerare si atunci cand alegeti un scaun gamer. In timp ce joci pentru ore lungi, capul si bratele ar trebui sa fie, de asemenea, pastrate intr-o pozitie confortabila pentru a evita presiunile inutile si de a reduce stresul.

Vezi scaunul pentru gaming cu suport picioare si functie sezlong, model SIG 5020.

Pentru aceasta, cautati un scaun care are atat o tetiera, cat si o cotiera reglabila. Exista destul de multe modele din care sa alegeti, aveti nevoie doar de unul care sa se potriveasca gustului si bugetului dvs.

Capacitate de rotatie de 360 de grade

Pare evident, dar la fel ca un scaun de birou, un scaun gamer ar trebui sa aiba si o instalatie pivotanta de 360 de grade. Acest lucru va va ajuta sa va miscati liber pe birou fara a fi nevoie sa va ridicati.

Inclinare reglabila

Un scaun cu un mecanism de inclinare reglabil nu este nou dar ceea ce este relativ nou pe piata este modul in care se ajusteaza inclinarea scaunului, ajutabd astfel jucatorul sa isi adapteze scaunul dupa nevoile sale.

Aceasta functionalitate va va ajuta sa gasiti o pozitie de joc potrivita, ramanand in acea pozitie. Aceasta este o caracteristica convenabila si confortabila pentru jucatori. Avand in vedere sesiunile lungi de joc, jucatorii ar trebui sa fie in cea mai confortabila pozitie posibila pentru a reduce presiunea asupra spatelui, gatului, bratelor si umerilor.

Pozitia trebuie sa fie perfecta, astfel incat jucatorul sa beneficieze de confort maxim si sa poata oferi cea mai buna performanta. Exista scaune care ofera aceasta functie de inclinare reglabila. Majoritatea scaunelor au chiar si un mecanism de blocare a inclinarii.

Costul scaunului gamer pe care il cautati depinde in intregime de bugetul pe care il aveti. Cu toate acestea, nu va fie teama sa cheltuiti pe un model care include toate caracteristicile esentiale.

Pe piata scaunelor gamer, unele marci au devenit o pictograma in preferintele utilizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here