Ce instrumente de marketing iti ofera Dropship Spy?

0
421
Ce instrumente de marketing iti ofera Dropship Spy?

Dropship Spy este un tool care te ajuta sa determini care sunt cele mai bune alegeri in momentul in care vrei sa adaugi noi produse in magazinul tau dropship si cand vrei sa configurezi preturi sau descrieri pentru produse, dar vine si cu functii speciale pentru marketing. Pentru inceput noi recomandam sa cumperi Dropship spy group buy acesta fiind unul dintre cele mai avantajoase pachete de care cu siguranta ar trebui sa profiti deoarece ai la dispozitie peste 80 de tooluri pentru SEO pe care sa le folosesti in avantajul tau.

Marketing: Instagram

Daca va place mai mult marketingul Instagram (sau poate utilizati atat Facebook, cat si Instagram), atunci aceste instrumente sunt pentru dvs.!

Sa incepem cu lista influencerilor, aceasta fiind o caracteristica importanta pentru ca va arata care sunt cei mai importanti influenceri pe care ii puteti plati sa publice anunturi. Puteti chiar sa sortati in ce nisa doriti ca influencerul Instagram sa fie. Un avantaj major este ca trebuie doar sa dati clic doar pe imaginea influencerului pentru a accesa aceasta pagina: pe pagina respectiva, veti vedea toate informatiile acelui influencer.

De exemplu, scorul de engagement si costul pentru o postare de 24 de ore sau pentru Instagram Story sunt informatii oferite de program. Si, bineinteles, a fost inclus si un link catre pagina lor de Instagram, astfel incat sa puteti verifica si influencerul. Puteti vedea chiar si ultimele lor postari cu numarul de like-uri si comentarii pe care le-a primit acea postare.

Contacte pentru influenceri aprobati. Acesta este cu siguranta original pentru un instrument de cercetare a produsului dropshipping! Eu personal cred ca este un instrument minunat daca utilizati in prezent influenceri Instagram pentru marketingul dvs. pentru ca puteti obtine atat de multe informatii despre care ar trebui sa fie cele mai bune alegeri pentru tine. In plus, puteti compara cu usurinta preturile!

Puteti utiliza aceste preturi pentru a vedea cat va trebui sa investiti in anunturi si daca produsele comercializate merita acest efort financiar..

Pur si simplu completati numele influencerului Instagram pe care l-ati gasit si primiti aceleasi informatii ca mai sus pentru influencerii aprobati (cu exceptia costurilor).

Exista instrumente mult mai bune pe piata, daca doriti sa vedeti rata de implicare a unui influencer Instagram.

Instrumente suplimentare in Dropship Spy

Ultimele lucruri pe care le voi descrie in aceasta recenzie Dropship Spy sunt instrumentele suplimentare din acest instrument de cercetare a produsului!

Da, aceste instrumente de mai jos s-ar putea sa nu fie perfecte pentru cei mai experimentati  dar nu uitati ca acestea sunt toate incluse intr-un singur instrument. Nu trebuie sa platiti nimic in plus!

Primul instrument suplimentar care se afla in Dropship Spy este Site Scanner. Cu acest instrument, puteti completa adresa URL a unui magazin (sau URL-ul oricarui alt site web) si puteti obtine o estimare a traficului sau.

Cautare magazin

Pur si simplu completati numele produsului dvs. si veti primi unele magazine Shopify care vand acelasi produs.

Ei bine, cel putin magazinele care au acel cuvant cheie in numele sau descrierea produsului.

Veti vedea cateva magazine Shopify care nu au nicio legatura cu cercetarea produsului pe care o desfasurati in prezent pentru magazinul dvs. In concluzie, puteti utiliza acest instrument, dar numai daca completati numele exact al produsului dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here