De ce ar trebui sa inveti java?

0
336
curs java online

La intalniri, puteti, in general, sa va conectati si sa invatati de la alti dezvoltatori. Meetupurile ofera de multe ori mentorat celor care doresc, de asemenea.

Exista mai mult de 1.4k grupuri Java Meetup, in numar total de peste 580 de membri din intreaga lume. In ceea ce priveste limbajele de programare, Java are cea de-a patra cea mai mare comunitate de intalniri. Sau poti pur si simplu sa urmezi un curs java online.

Al doilea limbaj cu cele mai multe etichete de la GitHub

Cu cat sunt mai multe proiecte utile, cu atat este mai probabil ca cineva sa fi construit deja o functie si sa o construiasca bine, ceea ce va grabi procesul de dezvoltare. GitHub are peste 1.5 milioane de proiecte Java, peste 1.1k din care au fost jucate de peste 500 de persoane, devenind locul 2 in ceea ce priveste proiectele utile.

In general, ecosistemul Java este destul de masiv si matur, deci exista o multime de instrumente si biblioteci bune care vor usura foarte mult procesul de dezvoltare a aplicatiilor Java si a invatarii Java in general.

Oportunitati de cariera

Java este al 3-lea cel mai program solicitat ca si abilitate pe lista Angel. Multi giganti de tehnologie precum Google sau Amazon utilizeaza de asemenea Java pentru a dezvolta backend-ul propriilor site-uri web si deoarece Java are o performanta destul de buna, o multime de companii care ajung la punctul de scalare le-ar integra aplicatiile cu Java in functii care necesita o buna performanta.

Potrivit Indeed.com, dezvoltatorii Java sunt in mare cerere in comparatie cu alti programatori:

Java are un ciclu de actualizare destul de lent in ceea ce priveste noile versiuni pentru a asigura compatibilitatea inapoi, iar intreprinderile incearca sa adopte schimbari, de asemenea, astfel incat aceasta sa functioneze bine pentru ambele parti.

Oracle detine Java, astfel incat limbajul este activ activ pentru a ramane relevant, iar bug-urile sunt fixate relativ repede.

Desi Java a fost criticat de mai multe ori si multe limbaje au incercat sa il inlocuiasca, cu lansarea unui Java mai bun (Java 8) in 18 martie 2014, Java va continua sa ramana relevant si va fi puternic, deoarece are deja multe instrumente si biblioteci mature, care nu vor fi usor de inlocuit.

Capacitatea limbajului de programare de a ramane relevant si de a supravietui depinde si de faptul daca limbajul obtine energie nou, astfel incat Java va continua sa domine in anii urmatori.

De ce ar trebui sa inveti limbajul de programare Java? Raspunsul la aceasta intrebare este alcatuit din mai multe motive, cum ar fi popularitatea, usurinta de a invata natural, instrumentele utile open source si bibliotecile etc. Experienta castigatoare in Java asigura o cariera sigura cu salariile de grasime si puterea de a crea aplicatii cu aplicatii din lumea reala .

Exista o lista lunga de limbaje de programare care continua sa existe cu fortele si defectele lor, facand viata mai usoara.

De-a lungul ultimilor 20 de ani, Java a demonstrat ca este unul dintre cele mai bune limbaje de programare din jur. Cu toate acestea, nu cred in niciun fel de concurenta intre diferite limbaje de programare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here