Descarca jocuri gratuite pentru mobil – STRATEGIE

0
316
Descarca jocuri gratuite pentru mobil - STRATEGIE

Jocurile de strategie Android sunt printre cele mai descarcate de pe Magazin Play si ocupa o parte importanta a jucatorilor Android.

In esenta, acestea sunt jocuri strategice si, prin urmare, in care trebuie luate decizii care pot schimba dinamica jocului. Daca aveti probleme cu telefonul, apelati la Service GSM – service telefoane.

  • Clash Royale

Clash Royale este, fara nici o indoiala, printre cele mai frumoase jocuri pentru Android care au implicat milioane de jucatori. Veti fi chemat sa provocati alti jucatori folosind pachetul dvs., ales cu grija pentru a obtine cea mai buna combinatie posibila de razboinici.

Va trebui sa aveti de-a face cu diferite tipuri de luptatori: creaturi magice, cavaleri, vrajitoare, razboinici reali si zburatori. Cum castigi? Simplu, distruge turnurile opuse fara a suferi prea multe daune!

  • Mobile Strike

Mobile Strike este un joc de strategie de actiune in care iti construiesti propria baza si iti testezi armata impotriva altor jucatori. Va trebui sa demonstrati ca sunteti la inaltimea sarcinii de a va gestiona si imbunatati baza, studiind strategiile de atac si imbunatatind razboinicii disponibili.

In plus, va puteti alatura unei aliante formate din alti jucatori pentru a va extinde armata si a obtine mai multe resurse.

Jocuri frumoase de descarcat – Curse

Daca sunteti un curse, atunci nu mergeti mai departe, aceasta este categoria pentru dvs.! Jocurile de curse sunt apreciate de toti iubitorii de motoare si nu. In acest caz, producatorii au creat titluri incredibile cu proprietati grafice de invidiat.

  • Real Racing 3

Real Racing 3 este considerat meritat unul dintre cele mai bune jocuri gratuite de descarcare pentru smartphone-uri. Cu o grafica uluitoare, cu atentie chiar si la cele mai mici detalii si un catalog imens de vehicule disponibile, jocul de curse va va garanta o distractie fara precedent, oferindu-va diferite activitati de facut si insotindu-va prin toate categoriile de evenimente planificate. Titlul are peste 250 de vehicule si 19 piese reale. Pe scurt, daca iti place curse, atunci acesta este jocul pentru tine.

  • Asfalt 9

Asphalt 9 este considerat principalul rival al Real Racing 3, deoarece ofera o experienta la fel de placuta si distractiva. Jocul de acasa Gameloft are piste imprastiate in intreaga lume, precum si peste 60 de vehicule de achizitionat si modificat. Apropo de grafica, nu poti sa nu apreciezi munca depusa de echipa de dezvoltare, avand in vedere efectele incredibile insotite de muzica uluitoare.

SHOOTER

Daca doriti sa descarcati jocuri gratuite de tip shooter pentru Android, va aflati in sectiunea din dreapta. Jocurile cu impuscaturi se concentreaza in esenta pe confruntari violente cu arme de tot felul si contin adesea o gama larga de misiuni pentru a finaliza cariera.

  • Call of Duty Mobile

Cu totii am auzit, cel putin o data, despre legendarul Call of Duty, unul dintre cele mai iconice si iubite jocuri de tragere de catre jucatori. Da, titlul aterizeaza si pe smartphone-uri! Inarmeaza-te cu degetele si dovedeste ca scopul tau este impecabil invingand dusmanii si castigand jocuri!

  • Modern Combat 5: eSports FPS

Modern Combat 5 a fost denumit de mai multe ori unul dintre cele mai bune jocuri pentru Android. Titlul este prezentat ca un shooter la prima persoana, cu o grafica spectaculoasa si cu un vast arsenal.

Tot ce trebuie sa faci este sa te distrezi cu prietenii tai sau cu alti jucatori din intreaga lume. Dupa crearea unei echipe, tot ce trebuie sa faci este sa iesi pe teren si sa demonstrezi ca ai ce trebuie pentru a castiga meciul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here